Jokkmokks marknad och bristen att hinna laga mat

Ladies and Gentlemen,
Låt mig föreslå PRÄSTENS KÖK!
Ni som rör er i Jokkmokkstrakterna vet att marknadsveckan har startat och nu riktar vi fokus mot den historiska marknaden på hembygdsområdet. Nu följer hektiska dagar och det är svårt att lyckas med mattider. Det kan vara än svårare att få tid över till matlagning.
I år har marknaden slow food-tema. Det annonseras om flera spännande måltidsuppleverser och arrangemang.
Själv rekommenderar jag varmt Pästens Kök som öppnar idag, måndag den 31 januari och håller öppet till onsdag den 2 februari.
Lunch, traditionell köttsoppa på ren med klimp, serveras klockan 11.00-14.00
Fikaförsäljning klockan 11.00-17.00
Middag, förhandsbokas gärna på plats eller ring 0971-55667) klockan 19.00-21.00.
Varmt välkommen!

Prästens pigor visar middagsmaten vackert upplagd på planka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0